Aanmelden Loopbaancoaching

Vanaf 1 december is de regeling NL Leert door weer beschikbaar. Meld je nu aan voor een kosteloos ontwikkeladvies bij Controlfit!

De coronacrisis heeft de arbeidsmarkt op de schop gegooid en daarom heeft de overheid de subsidieregeling “NL Leert Door” opgezet. Met deze regeling krijgt iedereen in Nederland de mogelijkheid om kosteloos een ontwikkeltraject te volgen gericht op jouw loopbaan en kansen op de arbeidsmarkt.

Een ontwikkeladvies van Controlfit helpt je om inzicht te krijgen in wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en wat je ontwikkelkansen op de veranderende arbeidsmarkt zijn.

Het doel van dit traject is om samen met een van onze gekwalificeerde coaches een plan op te stellen voor jouw toekomstige loopbaanontwikkeling. Dit doe je aan de hand van verschillende vragenlijsten en gesprekken met je coach.

Meld je hier aan om gebruik te maken van het ontwikkeladvies van Controlfit. Je wordt vervolgens gelijk doorgelinkt naar onze online agenda voor het inplannen van jouw intakegesprek.

 
 
 
Controlfit is een onderdeel van benVitaal BV.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@controlfit.nl of bel ons op 043 306 80 62.