Meld je nu aan voor een kosteloos ontwikkeladvies bij Controlfit!

Vanaf 1 december is de regeling NL Leert Door weer beschikbaar 

De coronacrisis heeft de arbeidsmarkt op de schop gegooid en daarom heeft de overheid de subsidieregeling “NL Leert Door” opgezet. Met deze regeling krijgt iedereen in Nederland de mogelijkheid om kosteloos een ontwikkeltraject te volgen gericht op jouw loopbaan en kansen op de arbeidsmarkt. Of je nou werkzoekend bent, niet tevreden bent met je huidige functie, of juist wel blij bent met je baan en open staat voor ontwikkelmogelijkheden: het ontwikkeladvies is voor iedereen!

Een ontwikkeladvies van Controlfit helpt je om inzicht te krijgen in wie je bent, waar je kwaliteiten liggen en wat je ontwikkelkansen op de veranderende arbeidsmarkt zijn.

Het doel van dit traject is om samen met een van onze gekwalificeerde coaches een plan op te stellen voor jouw toekomstige loopbaanontwikkeling. Dit doe je aan de hand van verschillende vragenlijsten en gesprekken met je coach.

 

Wat houdt het ontwikkeladvies in?

  • Je vult de interesse vragenlijst en arbeidsmarktscan in
  • Je krijgt 4 uur begeleiding van een van onze loopbaancoaches
  • Het traject ter waarde van €700 is voor jou gratis
  • Deelname is individueel en anoniem, wij delen dus niets met jouw werkgever over je deelname!

 

Aanmelden?

Via onderstaand formulier meld je je aan voor het ontwikkeladvies van Controlfit. Je wordt vervolgens gelijk doorgelinkt naar onze online agenda voor het inplannen van het intakegesprek met een van onze loopbaancoaches. 

Op 1 december registreren wij jou voor de NL Leert Door regeling. Voor de subsidie aanvraag hoef jij dus niets te doen. In eerdere rondes was de regeling echter snel vol, wij doen er alles aan om jouw deelname tijdig te registreren. Jij hoeft deze op 1 december alleen nog te accepteren. 

 

 
 
 
Controlfit is een onderdeel van benVitaal BV.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@controlfit.nl of bel ons op 043 306 80 62.