Haal het beste uit de supermarkt

< Terug

17 februari, 2016

Haal het beste uit de supermarkt met Ralph Moorman

Voor een optimale vitaliteit gaan gezonde voeding, veel ontspanning en voldoende bewegen hand in hand. benVitaal helpt je met een aantal gerichte, korte (beweeg)programma's in combinatie met de voedingstips van Ir. Ralph Moorman om je hierin actief te prikkelen.

benVitaal geeft al haar deelnemers het magazine ‘Gezond eten met Ralph’ (inclusief 18 lekkere recepten, 14 dagschema’s, en leuke weetjes over voeding) en haar deelnemers die een traject afgerond hebben het boek ‘De boodschappencoach’ (het beste en slechtste uit de supermarkt, waardoor boodschappen doen makkelijker wordt). Deze manier van samenwerken is een mooi initiatief om Nederland weer een beetje gezonder te maken.

Ralph Moorman is ingenieur levensmiddelentechnologie & gezondheidscoach. Hij adviseert bedrijven bij het gezonder maken van hun product aanbod. Daarnaast helpt hij consumenten middels zijn eigen hormoonfactorprogramma naar een gezonde leefstijl.

Van zijn hand verschenen de bestsellers De hormoonfactor en De boodschappencoach, en schreef hij Het hormoonbalansdieet, De boodschappencoach, Hans halveert, Hormoonbalans voor vrouwen en zette hij de opleiding Trainer Hormoonfactor op.

www.dehormoonfactor.nl

Samenwerking Ralph Moorman.jpeg