PRO-FIT MAAKT MEDEWERKERS GEZONDER, FITTER EN VITALER!

< Terug

10 maart, 2017

PRO-FIT MAAKT MEDEWERKERS GEZONDER, FITTER EN VITALER!

ProfCore en benVitaal zetten hun handtekening voor samenwerking op het gebied van duurzame inzetbaarheid.

Medewerkers van ProfCore kunnen vanaf vandaag actief aan de slag met hun gezondheid, vitaliteit Profcore foto.jpgen ontwikkeling. Samen met een vitaliteitscoach van benVitaal wordt aan de hand van een Preventief Medisch Onderzoek besproken welke mogelijkheden en kansen er zijn om je levensstijl en werkgewoontes te verbeteren.

“Als werkgever van ruim 500 medewerkers heb je de verantwoordelijkheid om goed voor je medewerkers te zorgen. Samen met de medewerker wordt bekeken hoe hij/zij zo plezierig mogelijk aan het werk blijft tot aan en fit blijft tot voorbij het pensioen”, aldus Bart Vringer, Algemeen Directeur bij ProfCore Group.

“Uniek bij benVitaal is dat er een aantal instrumenten is ontwikkeld die zorgen dat mensen via externe prikkels nu wél de stap zetten om in een kort programma in beweging te komen, daar waar men vaak geneigd is dit uit te stellen. Deze stap leidt in de programma’s van benVitaal in 50% van de gevallen tot de eerste stap om bewust gezonder te gaan leven waarin bewegen/sporten, voeding, ontspanning enz. structureel aanwezig blijft en men bewuster gaat leven”, verklaart Wenco Brouwer, directeur bij benVitaal.


Over benVitaal
benVitaal is een club mensen die het leuk vindt en zich ten doel heeft gesteld om andere mensen en/of groepen te ondersteunen/helpen bij het verbeteren van hun vitaliteit/leefstijl.
benVitaal beschikt over de juiste kennis en vaardigheden en ruime ervaring om dit doel te kunnen realiseren. Vanuit Maastricht-Airport werkt benVitaal in Nederland en België.
Met concrete instrumenten/tools en programma’s prikkelt benVitaal grote groepen mensen om aan hun vitaliteit te werken.

Over ProfCore
ProfCore is een projectorganisatie die bedrijven ontzorgt binnen de productie & logistiek middels de inzet van vakmensen. Op basis van een gezamenlijk plan kan ProfCore hele productieprocessen overnemen, turn-key projecten uitvoeren en teams van medewerkers inzetten. ProfCore beschikt over een eigen cao en neemt alleen de bèste kandidaten aan, die in het bezit zijn van ‘t juiste DNA. Medewerkers van ProfCore worden dusdanig opgeleid, dat ze klaar staan om optimale prestaties te leveren. Op dit moment heeft ProfCore ruim 500 vakmensen in dienst in Zuid-Nederland en NordRhein Westfalen, Duitsland.

 

 

Voor nadere informatie:


benVitaal:
Dhr. Martijn Meij
Projectmanager
M +31 (0)6 38 30 47 10
meij@benvitaal.nl
www.benvitaal.nl

ProfCore:
Mevr. E.J.M. Wilbers - Stassen
Marketing & Communicatie Manager
T +31 (0)46 478 77 28 | M +31 (0)6 523 312 20 | eline.wilbers@profcore.nl
www.profcore.nl | www.profcorewerkt.nl