Kompas

Kompas Veiligheidsgroep

Bent u toe aan scholing of herscholing van uw BHV'ers?

Kompas Veiligheidsgroep biedt sinds 2006 opleidingen aan op het gebied van bedrijfshulpverlening. Boven op de al scherpe prijs van €115,- voor de BHV basiscursus en €59,95 voor de BHV herhalingscursus ontvangt u als benVitaal lid 5% extra korting.

Naast opleidingen biedt Kompas Veiligheidsgroep ook consultancy aan, waaronder Risico-Inventarisatie & -Evaluatie en ontruimingsplannen.

Wilt u voordelig veiligheidsproducten aanschaffen voor uw fitnesscentrum? Kompaswebshop.nl heeft een groot assortiment van pleisters tot aan AED’s en van rookmelders tot aan brandblussers. Leden van benVitaal profiteren van 10% korting in de webshop.

Waarom Kompas?

  • Bedrijfshulpverlening met voordeel
  • 26 locaties door heel Nederland
  • BHV basiscursus in één dag, 
  • BHV herhalingscursus in slechts een halve dag

Kompas Veiligheidsgroep verzorgt de complete BHV organisatie voor bedrijven. Of het nu gaat om opleidingen, consultancy of veiligheidsproducten. Jaarlijks leidt Kompas veiligheidsgroep ruim 45.000 cursisten op tot bedrijfshulpverlener.

Wilt u de veiligheid in uw bedrijf goed op orde hebben? Bekijk onze speciale aanbieding voor leden van benVitaal.

Korting voor benVitaal leden

Boven op de al scherpe prijs van €115,- voor de BHV basiscursus en €59,95 voor de BHV herhalingscursus ontvangt u als benVitaal lid 5% extra korting. Daarnaast profiteert u als benVitaal lid van 10% korting op veiligheidsproducten via Kompaswebshop.nl. Hier vindt u een groot assortiment van pleisters tot aan AED’s en van rookmelders tot aan brandblussers.

Korting op uw veiligheidsproducten

Vul onderstaand formulier in en ontvang een kortingscode voor 10% korting op veiligheidsproducten.